OLYMPIA BOSKOOP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 678 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Olympia Boskoop. Meer weten? Ontdek meer

17 sep 2022 om 23:07 Heerlijke mixed grill XXLschaal 4-pers op! Echt een aanrader!!
15 sep 2022 om 23:44 Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel
15 sep 2022 om 23:13 supersnel èn superlekker
14 sep 2022 om 20:09 Mooie verpakking Erg lekker
21 aug 2022 om 22:57 Kwaliteit eten was goed, prima qua hoeveelheid en lekker van smaak. Bezorgtijd was helaas erg lang (anderhalf uur) en het eten was bij aankomst lauw in plaats van heet of warm... Dat ben ik van Olympia wel anders gewend, dus zal uitzondering zijn.
8 aug 2022 om 15:58 Voor hetgene wat we kregen was het een dure bedoeling. Daarnaast moesten we terug om iets op te halen omdat jullie vergeten waren dit toe te voegen. Geen excuus voor de moeite of een kleine tegemoetkoming. Jammer. Bestel hier niet meer.
7 aug 2022 om 10:55 Eten was erg lekker, helemaal niets op aan te merken. De bezorgtijd was 90min maar dit zie je pas nadat je hebt besteld. Heb het toen maar zelf bij ze opgehaald (totaal 30min). Niet voor herhaling vatbaar vanwege de lange bezorgtijd.
2 aug 2022 om 22:58 Heb de vorige keer bij een andere griekse restaurant besteld en was daar erg blij mee. Ik dacht dan probeer ik het dit keer bij Olympia maar was zeer teleurgesteld. Heb een bedrag van rond de 50 euro uitgegeven en vond het niet waard. Gebeurd geen 2x
24 jul 2022 om 19:41 Top, zoals altijd
18 jul 2022 om 7:46 Absolutely amazing and delicious!!
8 jul 2022 om 12:58 Keurig verzorgd in een tray met vakjes. Was ook ruim voldoende. Ik miste alleen een beetje de authentieke Griekse kruiden (smaak) op het vlees. De gyros was wel erg vet. Bezorging prima, had om 18.15 uur besteld met uitgestelde bezorgtijd. Prima
7 jul 2022 om 19:33 Snel bezorgd en goede kwaliteit